Log ind|Opret konto |Kontakt os
My Cart:  0

Kategorier

Oakley Crosshair Polished Chrome Lens VR28 Iridium Solbriller [25749858]Oakley Crosshair Polished Chrome Lens VR28 Iridium Solbriller
Move your mouse over image or click to enlarge

Oakley Crosshair Polished Chrome Lens VR28 Iridium Solbriller

DKK1,290.03  DKK645.02Spar: 50% off
  • Model: 25749858
  • 8888 Antal på lager
  • Oakley Tinfoil Light Iridium Polarized Solbriller forhandler ægte
  • Oakley Sliver F Matte Ink Iridium Solbriller Fashion anbefale
  • Oakley Batwolf Matte Ink Ice Iridium Polarized Solbriller
  • Oakley Bottle Rocket Polished Bronze Polarized Solbriller
  • Oakley Radarlock Path Fog w Positive Iridium & Solbriller
Oakley Crosshair Polished Chrome Lens VR28 Iridium Solbriller_checkout

Description

Oakley Crosshair Polished Chrome Lens VR28 Iridium Solbriller

Denne flashback flyder med væske konturer, der satte en frisk spin på en klassisk teardrop form. Skulpturelle detaljer fastlægger sondring i en holdbar ramme af lette C-5 ™ legering, og kryds ® bærer Unobtainium ® komponenter for at holde styr på komfort. Dette er hvordan gårsdagens hits forkant med stil og vintage smagen er krydret med premium optiske teknologier.

Metalstel med teardrop linser er hævdvundne designs. Da vi oprettede trådkors, vi respekteret klassikere men tilføjet mere end et par moderne nyskabelser i ydeevne, komfort og beskyttelse. Vi startede ud med C-5, en legering af fem metal forbindelser at team op for at optimere holdbarhed samtidig minimere vægten. Så lade Vi vores kunstnere skære løs. Resultatet er moderne detaljer der sætter denne ramme hinanden mens betaler hyldest til ikoniske stil.

En rake-back konturen af 8,75 base linse krumning åbner din perifere Se. Med de patenterede nyskabelser i High Definition Optics ® (HDO®), at se er knivskarp – hele vejen på tværs af linse konturen. Du kan få valgfri Iridium ® linse coatings, der balance lystransmission, og selv vores premium HDPolarized linser er tilgængelige for trådkors. Vi laver dem med en proces, der opnår verdens bedste polariserede optik, og se denne oprindelige fortjener ikke mindre.

Alle linser er lavet af rene Plutonite ® til at filtrere alle skadelige ray skyerne kaste ned, herunder UVA, UVB og UVC. Oakley autentiske Prescription objektiver er tilgængelige for trådkors. Se din øjet pleje professionelle om recept rækkevidde og premium muligheder.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.